Sobre
Nosaltres

DMAC va ser establert a Barcelona per Domi González i Carme Beltran l’any 1975 per oferir serveis integrals i altament singularitzats de disseny i producció d’espais efímers.

Actualment el nucli de l’estudi inclou arquitectes i dissenyadors de diverses especialitats que treballem de manera coordinada amb l’equip de muntatge i en relació permanent amb col·laboradors externs experts en diferents àrees.

40 anys
de trajectòria

Al llarg de 40 anys de trajectòria hem acumulat una amplia experiència professional en el disseny, la direcció i l’execució d’espais diversos. El nostre estudi desenvolupa projectes de stands, exposicions i showrooms, a la vegada que du a terme obres d’interiorisme i arquitectura.

L’objectiu de tots els nostres dissenys es donar resposta a les necessitats dels nostres clients amb la creació d’ambients actuals i acollidors, a espais on predomini l’amplitud, la lluminositat, la modernitat, la simplicitat i la funcionalitat, valorant sempre la qualitat dels materials, fent un seguiment exhaustiu de tot el procés de construcció i tenint cura de tots els detalls perquè tot estigui llest per la inauguració.

Han confiat en
nosaltres

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.