Informació general

L’accés al web www.dmac.es ia la informació que conté comporta l’acceptació de les condicions previstes al present avís legal. Per això us recomanem que llegiu atentament el seu contingut si voleu accedir i fer ús de la informació i dels serveis que en el seu cas es puguin oferir.

Informació del Titular legal de la web

Passatge Castell de Sant Miquel 5/7
08188 Vallromanes BARCELONA

dmac@dmac.es

+34 93 345 78 09
+34 629 352 580

Condicions d’ús

Mitjançant la web www.dmac.es es facilita l’accés a la web propietat de DMAC per oferir als Usuaris l’accés general a la informació, productes i serveis que aquesta entitat ofereix. El fet de connectar-se a aquesta pàgina web atribueix al navegant la condició d’Usuari del Lloc, la qual cosa implica l’acceptació del present Avís Legal.

L’Usuari es compromet a no utilitzar qualsevol dels continguts que DMAC posi a la seva disposició per desenvolupar activitats contràries a les lleis, a la moral oa l’ordre públic i, en general, a fer-ne un ús d’acord amb aquestes condicions; i respondrà, davant de DMAC i/o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l’incompliment de la dita obligació. Qui utilitza aquest lloc web, ho fa per responsabilitat pròpia.

DMAC es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, a serveis i continguts, de manera temporal o definitiva, quan així ho consideri convenient i sense avís previ, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de control, de manteniment, per fallades de subministrament elèctric o per qualsevol altra causa.

DMAC es reserva el dret d’alterar, en qualsevol moment i sense avís previ, la configuració, la presentació o el disseny de la seva web, així com alguns o tots els continguts, i modificar les condicions d’ús exposades en aquest Avís Legal.

Política de Privadesa i Protecció de Dades

Totes les dades de caràcter personal que facilitin l’usuari a través del formulari de contacte seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. De manera expressa, l’Usuari queda informat que aquests no seran incorporats a cap tipus de fitxer d’emmagatzematge, que l’únic objectiu del formulari és facilitar a l’Usuari la comunicació amb DMAC i que una vegada establerta aquesta comunicació DMAC no guardarà ni cedirà a tercers, ni els utilitzarà per publicitar els seus serveis.

Mitjançant l’enviament d’un missatge de correu electrònic per part de l’Usuari, el remitent presta el consentiment que DMAC pugui establir contacte com a resposta.

DMAC adoptarà les mesures necessàries per evitar l’alteració, el tractament, la pèrdua o l’accés no autoritzat a aquestes dades de caràcter personal.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Els drets de la propietat intel·lectual de tots els continguts i el disseny gràfic d’aquesta pàgina web són titularitat de DMAC. La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública, excepte per a ús personal i privat, sense autorització, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual de DMAC, sancionable per la legislació vigent. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts al Lloc web estan protegits per llei.

Així mateix, l’Usuari reconeix que la informació a la qual podeu accedir a través de la pàgina web, pot estar protegida per drets de propietat industrial, intel·lectual o d’una altra índole. DMAC no serà responsable en cap cas i en cap concepte de les infraccions de tals drets que puguin ser comeses per l’Usuari.

Responsabilitat

DMAC no es responsabilitza de la mala utilització que els Usuaris d’Internet facin dels continguts de la pàgina web, i l’Usuari és l’únic responsable de les infraccions en què pugui incórrer. De la mateixa manera, rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda a aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per DMAC o no publicada amb el seu nom.

DMAC no serà responsable en cas que hi hagi interrupcions del servei, demores, errors, mal funcionament del mateix i, en general altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que escapen del control de DMAC, i/o deguda a una actuació dolosa o culposa de l’Usuari i/o tingui per origen causes de força major. Sense perjudici del que estableix l’article 1105 del Codi civil, s’entenen per causes de força major, a més, ia l’efecte de les presents condicions generals, tots aquells esdeveniments esdevinguts fora del control de DMAC, com ara: decisió de tercers, operadors o companyies de serveis, actes de Govern, manca d’accés a xarxes de tercers, actes o omissions de les autoritats públiques, els altres produïts com a conseqüència de fenòmens naturals, apagades, etc. i l’atac de Hackers, o tercers especialitzats, a la seguretat o la integritat del sistema informàtic, sempre que DMAC hagi adoptat totes les mesures de seguretat existents d’acord amb l’estat de la tècnica. En qualsevol cas, sigui quina sigui la seva causa, DMAC no assumirà cap responsabilitat ja sigui per danys directes o indirectes, dany emergent i/o per lucre cessant. DMAC tindrà dret, sense que hi hagi cap indemnització a l’Usuari per aquests conceptes, a suspendre temporalment els serveis i continguts del Lloc web per efectuar operacions de manteniment, millora o reparació dels mateixos.

DMAC no serà responsable de possibles danys i perjudicis que es puguin derivar als equips dels Usuaris per possibles virus informàtics contrets per l’Usuari a causa de la seva navegació al Lloc web, o per qualsevol altre dany derivat d’aquesta navegació.

DMAC no es fa responsable de la veracitat, manca d’utilitat o adequació per a un ús específic del present Lloc web ni dels continguts; de la pèrdua de dades o serveis com a conseqüència de qualsevol interrupció del servei; de l’exactitud, la qualitat o la naturalesa de la informació obtinguda a través dels seus continguts.

Financiado por la Unión Europea – NextGenerationEU

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.